Designstoelenshop.com online!

Komend weekend gaat de nieuwste webwinkel van Fooss online: een “speelse webshop in design stoelen”. Designstoelenshop.com levert stoelen  in de categorieën: design barkrukken, design bureaustoelen, design krukken, design eetkamerstoelen en design zitzakken aangeboden. Door dit aanbod richt de webshop zich op de verschillende takken die je in deze branch hebt.

Design stoelen

Volgens Fooss is dit “de speelste” webshop die tot nu toe is uitgekomen. Door de verschillende designs van de stoelen en het excentrieke karakter van de producten is het een unieke webshop waar je veel van de nieuwe trends op het gebied van stoelen kunt vinden.

Het was een uitdaging om de perfecte kleur voor de webshop te kiezen en uiteindelijk is er voor een rode tint gekozen die goed bij het karakter van de webshop past.

Klik hier om naar Design stoelen shop te gaan.

Impressies van Designstoelenshop.com

design stoelen

Op Fooss kun je tevens een mooi assortiment design stoelen bekijken.

 

Leave a Reply

Laatste berichten

  • Duitse website Overlock Nähmaschine online
    Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl