Duitse website Overlock Nähmaschine online

Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de voor en nadelen per machine zijn. Hierbij wordt extra aandacht gegeven aan de functionaliteiten van de overlock zodat je precies degene kunt kiezen die het best bij jou past.

Aandacht voor detail en overdragen van kennis over de overlocks

In de website staat detail en kennis centraal. Er is veel onderzoek gedaan naar de verschillende machines en tevens wordt er volop ingegaan de werking van een overlock en waar je op moet letten als je een overlock wilt kopen. Volgens de eigenaren is het belangrijk dat “mensen op een leuke en speelse manier overlock naaimachines leren kennen” en dat “je op de website alles kunt vinden wat te maken heeft met overlocks”. Dit zie je terug in niet alleen de beschrijving van de machines maar ook het blog waar in wordt gegaan op de verschillende manieren van naaien en tevens creatieve ideeën worden gegeven voor het maken van kleding.

Gebruiksvriendelijke website

Bij de ontwikkeling van de website was het erg belangrijk dat gebruikers makkelijk bij de verschillende pagina’s kunnen komen en dat alles eenvoudig werkt. Er is gekozen om een dubbel menu te gebruiken, dat mooi mee schaalt op verschillende apparaten en tevens is er gekozen voor grote headings en een duidelijk lettertype. Door verschillende tests merken wij dat dit voor mobiele apparaten ook de beste gebruikerservaring geeft omdat het hier ook duidelijk op blijft.

Gebruik van goede en originele afbeeldingen

Bij de ontwikkeling is door het team van Overlock Nähmaschine veel aandacht besteed aan het maken van mooie originele foto’s zodat deze ook mee tellen voor extra waarde van de website en anders zijn dan de rest van de markt.

Bekijk ook de overlock tests, voor een goed overzicht van de overlocks.

Overlock Nähmaschine

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl