Loungesets.be online

Vanmorgen is de webshop Loungesets.be online gegaan. Dit is een Belgische webshop die zich specialiseert in loungesets en daarnaast een compleet assortiment tuinmeubelen aanbiedt zoals tuinsets, parasols en accessoires. Loungesets.be levert alle grote merken tuinmeubelen in verschillende kleuren.

Design en techniek

De webshop is ontwikkeld met Magento software en is een zustershop van Loungeset.nl, die al langere tijd in Nederland opereert en zich ook specialiseert in de verkoop van loungesets. Het design van deze webshop is doorgetrokken en heeft de bekende groene kleuren.

Mobiele webshop

Daarnaast is er voor deze webshop meteen een mobiele webshop ontwikkeld. Wanneer je met je mobiele telefoon de site bezoekt krijg je een geoptimaliseerde mobiele site, waar veel aandacht is besteed aan zowel de categorieën, producten  en het checkout proces. Zo worden op de checkout pagina veel iconen gebruikt, waardoor klanten makkelijke kunnen doorklikken.

 

Hieronder vind je een impressie van Loungesets.be:

loungesets

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl