Multishop 4seasonsoutdooronline.be en .nl online

De Multishop 4seasonsoutdooronline.nl en 4seasonsoutdooronline.be is vandaag online gegaan. De multishop hoort bij de groep van Fooss.nl en Loungeset en is een niche shop voor de verkoop van 4 Seasons Outdoor producten. Op de webshop worden dan ook alleen producten van het merk 4 Seasons Outdoor aangeboden en hierbij kun je denken aan onder andere loungesets, tuinsets, parasols en ligbedden.

Voor de webshop is het design van Loungeset.nl doorgetrokken en in een eigen jasje gestoken. Doordat dit bedrijf officieel dealer van 4 Seasons Outdoor is, bieden zij het totale assortiment met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor aan tegen een scherpe prijs.

Mobiele webshop

Voor de webshop is naast de desktop variant ook een mobiele webshop ontwikkeld en zijn er voor de tablet specifieke aanpassingen gemaakt, waardoor hij op alle drie de devices goed werkt. Bij de mobiele webshop is er een geheel eigen template ontwikkeld, waarbij gebruikersgemak vooraan stond. Zowel de navigatie, productpagina, winkelwagen en checkout pagina zijn helemaal voor de smartphone geoptimaliseerd.

4 Seasons Outdoor

Het merk 4 Seasons Outdoor levert kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen en een eigentijds design hebben. Het merk staat bekend als één van de beste tuinmeubel merken van Nederland en is het enige merk dat 10 jaar garantie levert op het wicker dat gebruikt wordt. Daarnaast is de garantie op de overige onderdelen 3 jaar.

Naast de shop kun je in Naarden bij Loungeset.nl de tuinmeubelen in een showroom bekijken, wat een goede toevoeging is op de webshop.

Hieronder vind je een impressie van de webshop:

4 Seasons Outdoor

Laatste berichten

  • Duitse website Overlock Nähmaschine online
    Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl