Nieuwe webshops Gardenimpressionsonline.nl en .be online

De twee shops Gardenimpressionsonline.nl en Gardenimpressionsonline.be zijn deze week online gegaan en de nieuwste twee shops van de Loungeset.nl groep. Deze twee shops zijn volledig gericht op het merk Garden Impressions en opgezet in samenwerking met het merk om het volledige assortiment met producten online te verkopen. Naast de webshops is een showroom in Naarden die de shops ondersteunt. Garden Impressions is een van de grotere tuinmeubel merken in Europe met goede prijs kwaliteit verhouding en jaren lange ervaring in de tuinmeubel branche.

Mobiele webshop

Ook bij deze webshops zit er meteen een mobiele site geïntegreerd, waarbij veel aandacht in de snelheid van de template is gaan zitten. Daarnaast zijn de filteringen van de mobiele template verbeterd, waardoor klanten sneller en effectiever bij het gewenste product komen.

Snelheid

Voor de snelheid van de shop is het totale template van de Loungeset groep onder handen genomen, waardoor de snelheid met ruim 40% verbeterd is.

Ga naar de webshop.

Impressies

Gardenimpressions

 

 

Laatste berichten

  • Duitse website Overlock Nähmaschine online
    Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl