Webshop Designmeubelen.nl online

De nieuwste aanwinst van de Fooss.nl groep, www.designmeubelen.nl, is online en gespecialiseerd in Design Meubelen online. Voor de opzet van deze shop is er een tijd gezocht naar een goede domeinnaam en hiervoor is Designmeubelen.nl genomen. De domeinnaam zegt precies wat voor producten er worden aangeboden en levert vertrouwen. De Fooss groep had hiervoor al een domein in de design meubelen genaamd Designmeubelenshop.com.

Behoud Seo posities

Bij het veranderen van de domeinnaam is het zeer belangrijk dat de seo posities behouden blijven en hierna doorgroeien. Door een strak stappenplan te volgen kun je de link waarde die is opgebouwd mee nemen naar het nieuwe domein en dat is hier dan ook gedaan. Voor het veranderen van de domeinnaam stond Designmeubelenshop.com op positie 12 met designmeubelen en na de overzet naar Designmeubelen.nl is dit binnen 5 dagen gestegen naar positie 8, waat een aanzienlijke winst is.

 

Bezoek Designmeubelen.nl

Impressie van Designmeubelen.nl

 

Laatste berichten

  • Duitse website Overlock Nähmaschine online
    Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl