Zitzakstore.com online!

Vorige week is de niche webshop die bij de groep van Fooss hoort online gegaan. Dit is  Zitzakstore.com een webshop in zitzakken. De webshop is de nieuwste aanwinst van de reeks webshops die wij voor Fooss.nl uitrollen. Voorgangers van de Zitzak store waren Loungeset.nl en Bbq.nl. Op deze webshop vind je een totaal overzicht van zitzakken zoals grote zitzakken,  kleine zitzakken en zitzak accessoires.

Social media speelt een belangrijke rol in deze webwinkel. Zo kunnen klanten makkelijk de Facebook pagina liken, waardoor zij korting krijgen en kunnen producten makkelijk gedeeld worden. Tevens speelt de zoekbalk een belangrijke rol, waardoor klanten makkelijk en snel bij de gewenste producten kunnen uitkomen.

Klik hier om de Zitzak store te bekijken.

 

Impressies van Zitzakstore.com:

Zitzak

Naast Zitzak store kun je ook op Fooss kijken voor een mooie zitzak.

Leave a Reply

Laatste berichten

  • Duitse website Overlock Nähmaschine online
    Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl