Huisstijl/logo

Igento maakt graag voor u een huisstijl of logo voor uw bedrijf. Uw huisstijl en/of logo is het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. het is dus zeer belangrijk dat dit overeenkomt met de uitstraling van uw bedrijfsactiviteit en de identiteit die u wilt uitstralen.

Igento zal eerst met u een afspraak maken om samen door te spreken wat u wilt uitstralen, wat uw identiteit is, uw doelgroep, welke kleuren van belang zijn etc. In overleg zoeken we naar een perfect evenwicht tussen de verschillende elementen zodat u hier jaren lang plezier aan kunt beleven.

Igento maakt uw logo al vanaf € 299,- en een huisstijl vanaf € 399,-. Wilt u een huisstijl en een logo dan krijgt u hier een korting op en beginnen de prijzen vanaf € 549,-. Mocht u zelf al aankomen met een uitgewerkt idee, maar moet het nog verder uitgewerkt worden, dan spreken we daar een prijs voor af.

 

Hieronder staan enkele bedrijven die u al zijn voorgegaan:

Igento

 

 

Casual4kiddies made by Igento Directunderwear made by Igentodirectondergoed made by Igento

 

 


indezon made by Igento

 

 

Carnavalskledingonline made by Igento

 

 

Laatste berichten

  • Website energia.nl online
    Vandaag is de website energia.nl online gezet. Dit is de website van het mannen dispuut E.N.E.R.G.I.A van het ASC in Amsterdam. Dit is een zeer visuele website geworden waar afbeeldingen het beeld van het dispuut moeten tonen. Daarnaast kun je...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Conradstraat 8C
1018NG Amsterdam
Telefoon: 020-8100165

www.igento.nl
info at igento.nl