Igento – Partners

Igento – Partners

Igento webshop werkt samen met meerdere partners. Wij vinden het belangrijk dat onze partners hoge kwaliteit leveren en daarom zoeken wij onze partners zorgvuldig uit. Hieronder vindt u een overzicht van de partners van Igento:

 

Igento – Multisafepay

Igento webshop multisafepay

 

 

 

MultiSafepay is de betaaloplossing voor elke webwinkel. Tegen uiterst scherpe tarieven accepteert u direct alle gangbare nationale en internationale betaalmethoden: iDEAL, Overboeking, eenmalige machtiging, Visa, MasterCard, Maestro, Mister Cash, Giropay en DIRECTebanking. U betaalt hiervoor geen maandelijkse of vaste kosten! Bovendien biedt MultiSafepay gratis extra functionaliteiten waarmee u de omzet van uw webwinkel flink vergroot.

MultiSafepay biedt u de keuze uit 2 betaalsystemen; fast checkout, de online snelkassa zonder maandelijkse kosten en connect, de internetkassa op maat.

MultiSafepay fast checkout

MultiSafepay fast checkout is de online snelkassa; de checkout- en betaaloplossing in één. Geschikt voor online betalingen én mobiele betalingen. Met gebruik van geoptimaliseerde betaalpagina’s en een gestandaardiseerd checkout-proces (afrekenproces). Zo wordt afrekenen voor uw klanten nog gemakkelijker en vertrouwd. Uw klanten betalen namelijk in slechts 3 heldere en herkenbare stappen. Bovendien zijn alle aankopen via MultiSafepay guaranteed ook nog eens gegarandeerd tot wel € 200,- per order. Bekijk de demofilm.

Multisafepay Connect

MultiSafepay connect is de ideale internetkassa op maat. De connect module ondersteunt uw webwinkel tijdens de betaalfase van uw eigen checkout-proces. En biedt u de mogelijkheid om de betaalomgeving van uw internetkassa in te richten in de look & feel van uw website. Zo betalen uw klanten in een voor hun vertrouwde betaalomgeving.

 

Igento – Magestore

Magestore - Igento

Magestore is een officiele Igento partner voor de realisatie van Magento modules en het Magestore product assortiment.

 

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl