Magento modules en extentie

Magento is software waar veel modules voor te krijgen zijn, waardoor je Magento webwinkel extra diepgang krijgt en waarmee je de conversie van je webwinkel kunt verhogen. Igento kan voor jou deze modules zoeken en hiermee je webwinkel nog beter maken.

Hieronder worden enkele  modules uitgelicht. Wanneer je op zoek bent naar andere modules dan kan Magento deze voor jouw zoeken en implementeren.

 

 MagentoSocial media knoppen

Igento installeert voor u verschillende social media knoppen, zodat uw bezoekers hier direct naar toe kunnen. Denk hierbij aan onder andere Facebook, Twitter, Hyves of een ander social media platform; het is allemaal mogelijk. Het voordeel hierbij is dat u meer interactie heeft met uw bezoekers op een socialer vlak. Bezoekers waarderen dit enorm en het is een ideale marketing tool voor een eventuele virale marketing campagne.

 

 MagentoSeo Google Zoekmachine basis training

Je hebt niks aan een webwinkel die niet gevonden wordt. Igento is zich hier bewust van, dus naast uw Magento training krijgt u ook een training om gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google. Meer dat 80% van de wereld die iets zoekt, doet dat via Google. Voor u de taak om hier bovenin te komen. Igento helpt u om een stap te zetten in de goede richting, want uw succes is ons succes.

MagentoGoogle analytics

Meten is weten wordt er altijd gezegd en dat is precies wat Google analytics doet. Wij installeren voor u Google analytics zodat u vanaf het begin af aan al kan meten hoeveel bezoekers u heeft en wat uw bezoekers doen. Waar komen ze binnen, hoelang blijven ze, waar klikken ze op, waar komen ze vandaan enz. Aan de hand van deze gegevens kunt u uw marketing strategie weer aanscherpen.

 

Magento One Step Checkout

One step Checkout

De one step checkout is een van de belangrijkste functies om uw conversie te verhogen. Uit onderzoek blijkt, dat hoe korter en overzichtelijker het bestel proces is, des te groter is uw conversie. One step Checkout zegt het eigenlijk al, je hebt al je belangrijke betaalgegevens op één pagina, waardoor er niet door geklikt hoeft te worden.

 

Conversie verhogende knoppen.

Magento Conversie verhogen

Verschillende webwinkel specialisten hebben onderzoek gedaan naar het toepassen van iconen, kleuren en knoppen in webwinkels. Er kwamen opmerkelijke uitkomsten uit, waarbij de conversie van sommige webshops meer dan verdubbelt werd. Igento past daarom alle knoppen voor u aan om een zo hoog mogelijke conversie te behalen met uw webshop. Hierbij worden ook iconen gebruikt die heel gemakkelijk herkenbaar zijn voor de klant.

 

Google SitemapMagento Google Sitemap

Voor een webwinkel is het erg belangrijk dat Google makkelijk door je site kan lopen. Dit zorgt er namelijk voor dat je weer beter en makkelijker gevonden wordt in de organische resultaten van Google. Met een sitemap kan Google makkelijker direct je nieuwe pagina’s en of teksten op je site indexeren. En Google vindt het erg belangrijk dat je teksten regelmatig worden vernieuwd.

 

Module product feed

De product feed is een belangrijke module om je webwinkel producten te plaatsen bij vergelijking sites zoals Beslist.nl, Kelkoo.nl enz. Ook werkt deze product feed op buitenlandse vergelijking sites. Zeker voor de Nederlandse markt is dit een toegevoegde waarde om uw producten op meerdere sites te tonen.

 

Live chat

magento live chat

Service wordt steeds belangrijker om klanten te behouden en te winnen. In het Magento Universe pakket van Igento zit een live chat functie waarbij klanten direct online vragen kunnen stellen. Hierbij kan je dus direct de klanten helpen en sturen in hun aankoop. Klanten die twijfelen help je doormiddel van deze functie over de streep. Mensen komen ook eerder terug omdat ze altijd snel geholpen worden bij vragen. U kunt ook met deze functie uw klantenservice makkelijk uitbesteden.

   Exploded menu

Magento Exploded Menu

Met een exploded menu kan uw klant direct 3 lagen diep kijken in uw webshop. Links ziet u als voorbeeld  www.shopfirstofaugust.com, www.directondergoed.nl. Maar ook www.debijenkorf.nl, www.label54.nl, H&M en www.zalando.nl gebruiken een exploded menu voor het gemak van haar bezoekers. Klanten kunnen direct overzichtelijk zien wat alle producten en categorieën zijn.

Google shoppingMagento Google shopping

Google shopping is de nieuwe plek voor de hele wereld om producten te bekijken en te kopen. Met de Google shopping extensie kunnen wij al uw producten in Google shopping plaatsen wat meerdere voordelen met zich mee brengt. Betere vindbaarheid, direct bereik van over de hele wereld, maar uw producten worden ook nog eens getoond bij de normale zoek opdrachten in Google. U kunt dus niet achterblijven en wij helpen u direct de goede richting op.

  

Igento eigen betaal omgevingBetaal omgeving in eigen website stijl

Om uw conversie te verhogen is het erg belangrijk dat uw betaalomgeving in de zelfde stijl is als uw website. Dit verhoogt de conversie. Als webwinkel bent u vaak gekoppeld aan een betaal platvorm zoals Multisafepay of Ogone. Zij hebben een andere look and feel dan uw website waar klanten van kunnen schrikken.  Igento kan uw betaalomgeving totaal aanpassen aan de site, wat de klant een veilig en vertrouwt gevoel heeft.

 

Wilt u een Magento webwinkel, klik hieronder op de twee pakketten die wij aanbieden voor de mogelijkheden:

Kies hier uw Igento  Explore Op maat

Klik hieronder op één van de 2 pakketten voor meer informatie

 Magento Explore

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl