Designmeubelen.be online!

De nieuwste shop van de Fooss groep is vandaag online gegaan. Dit is de Belgische variant van de Design meubel shop in Nederland en staat op Designmeubelen.be. Deze webshop richt zich geheel op design meubelen en zo vind je van design stoelen tot lampen en zitzakken. De nieuwste shop richt zich op Belgische klanten.

De shop is ontwikkeld met Magento software en voor de shop speelt conversie optimalisatie een grote rol. Zo kunnen klanten vanaf de homepage makkelijk navigeren aan de hand van zes blokken en zit er een geoptimaliseerd afreken proces in.

Doordat de verschillende shops van Fooss aan elkaar gekoppeld zitten kunnen aanpassingen makkelijk gemaakt worden en kan er snel ingespeeld worden op nieuwe ontwikkelingen.

Live support voor klanten

Vanaf dit moment is er ook in de hele Fooss groep een live chat functie gebouwd waarmee klanten tijdens kantoor uren voor service en vragen bij de klantenservice van Fooss terecht kunnen. Hierdoor kunnen klanten meteen geholpen worden terwijl zij aan het shoppen zijn. De eerste reacties op de nieuwe service lijn zijn zeer positief.

Klik hier om naar www.designmeubelen.be te gaan.

Impressie van Designmeubelen.be

Design meubelen

 

 

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl