Redesign Loungeset.nl voor de beste shop ervaring

Deze maand is de webshop van Loungeset in een nieuw jasje gestoken om zowel de prestaties, de usability als de conversies te verhogen. Het frisse nieuwe uiterlijk moet zorgen voor een betere ervaring voor de bezoeker.

Homepage

Op de homepage is afgestapt van een grote slider naar een statische pagina met een kleine slider waar je producten langs ziet komen. De homepage is ingedeeld in categorie blokken waardoor mensen makkelijk naar de gewenste categorie kunnen en visueel een beeld krijgen van de producten die hun te wachten staan. Tevens is er een deel van de producten te vinden waardoor mensen meteen de populaire producten in beeld hebben.

Navigatie

De navigatie is van helemaal bovenin naar onder het logo verplaatst. Dit maakt het voor klanten makkelijker om de gewenste categorieën te vinden. In de bovennavigatie staan alle populaire categorieën. Tevens is er aan de linkerkant een navigatie waar alle categorieën in terugkomen.

Vertrouwen

Om klanten een vertrouwd beeld te geven van de webshop zijn aan de linkerkant de betaalmethoden zoals iDeal te vinden en PostNL waar de meeste producten mee worden verzonden.

Checkout

Het checkout proces is verder geoptimaliseerd en in drie stappen ingedeeld waardoor klanten precies weten waar zij zich bevinden.

 

Met het nieuwe design en functionaliteiten van de website komt Loungeset in de behoefte van haar klanten tegemoet en biedt een verbeterde shop ervaring. Wil jij een nieuwe loungeset kopen dan ben je bij deze webshop aan het goed adres.

 

Sfeerbeeld Loungeset.nl

loungeset

Leave a Reply

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl