WeAreLabels Online!

WeAreLabels Online – www.WeAreLabels.com!

Woensdag 15 februari 2012 is WeAreLabels.com online gegaan. WeArLabels levert kleine, exclusieve en internationale modemerken tegen een betaalbare prijs. Dit unieke concept heeft WeAreLabels in de afgelopen twee jaar in Amsterdam op de kaart gezet. De webshop volgt na twee boutiques in de Utrechtse straat en de derde boutique opent in maart haar deuren in de 9 straatjes.

De webshop heeft net als de boutiques een eigen karakter.

Ga naar de webshop, klik hier.

Over WeAreLabels:

“WeAreLabels Webshop
Kleine, exclusieve en internationale modemerken tegen een betaalbare prijs, dat is wat je terug kunt vinden bij WeAreLabels. Wij reizen heel Europa door, op zoek naar die pareltjes die je bijna nergens anders vindt. Zo halen we de meest bijzondere items uit New York, Londen en Kopenhagen voor jou naar Nederland zodat we deze via WeAreLabels aan kunnen bieden. Omdat we vinden dat fashion wel affordable moet zijn, is maar liefst 80% van onze collectie tussen de 39 en 79 euro geprijsd. In de webshop van WeAreLabels kun je terecht voor complete outfits, unieke tops, jassen, jurkjes en broeken van onze favoriete merken. En aangezien je nooit genoeg accessoires kunt hebben, vind je bij ons ook een aanbod aan tassen, sieraden, riemen en schoenen.

Verwacht bij WeAreLabels geen ontelbare items van de meest uiteenlopende merken. Het is niet onze ambitie om een enorm webwarenhuis te worden waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Onze kracht zit ‘m juist in een pre-selected collectie van gevestigde en jonge designers. Mooie merken die niet overal te koop zijn – handpicked door ons voor modeliefhebbers zoals jij. Eigenzinnig. Stijlvol. Betaalbaar.

WeAreLabels Boutiques
Eind 2010 openden wij onze eerste Labels boutique op de Utrechtsestraat 68 in Amsterdam. In deze boutique verkopen we een selectie van een vijftiental merken met ieder een eigen handtekening, zoals Just Female, het Zweedse Modström en fijne basics van Alternative Apparel. Het succes van deze boutique bleek zo groot dat er in september 2011 in dezelfde straat een grotere, tweede winkel bijkwam: Another Labels op nummer 36. Meer vierkante meters en extra ruimte dus voor nóg meer mooie merken. Bij Another Labels vind je bijvoorbeeld items van MinaUK, het Franse label Eleven Paris, accessoires van Club Manhattan en schoenen van Dolfie en Noë. In beide winkels voeren we in totaal zo’n dertig merken, waarvan we steeds maar enkele stuks inkopen zodat er wel tien keer per jaar een nieuwe collectie hangt. In maart 2012 openen wij de deuren van onze derde boutique in de bekende 9 Straatjes in Amsterdam. In een prachtig grachtenpandje op de Huidenstraat kun je straks terecht voor The best of Labels bij Labels 9 Straatjes, met een nog uitgebreidere collectie van accessoiremerk Club Manhattan.”

 

WeAreLabels

Leave a Reply

Laatste berichten

  • Duitse website Overlock Nähmaschine online
    Vandaag is de Duitse website Overlock Nähmaschine – overlocknaehmaschine.info online gegaan. De website geeft informatie over overlock naaimachines, de toebehoren en handige tips en tricks voor naaimachines. Zo worden de verschillende modellen beschreven en wordt er hierbij gekeken wat de...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl