Igento op Maat

Igento op Maat

Igento aanpak

Wat krijgt u

Op Maat is het custom made Magento pakket dat Igento aanbiedt. Dit houdt in dat het hele design van uw Magento webwinkel op maat gemaakt wordt. In overleg met u stemmen wij af hoe het design van uw Magento webwinkel er uit moet komen te zien en dit werken wij verder uit. Hierdoor heeft u een Magento webwinkel die helemaal uw eigen persoonlijkheid heeft.

Igento zal eerst met u een afspraak maken om samen door te spreken wat u wilt uitstralen, wat uw identiteit is, uw doelgroep, welke kleuren van belang zijn, welke webwinkels u mooi vindt en welke niet etc. In overleg zoeken we naar een perfect evenwicht tussen de verschillende elementen, zodat u jaren lang plezier heeft aan uw Magento webwinkel

Het pakket heeft alle basisfuncties van Magento en meer. Zo vindt u in al onze Magento webwinkel  Op Maat de implementatie van alle meest gangbare Social media platformen. Daarnaast zijn onder andere de volgende functies mogelijk (hiervan zijn er een aantal standaard inbegrepen zoals de gratis Magento/seo training):.

Affiliate marketing

Vergelijkingssites

Systeemkoppelingen

Vergroot uw markt maal 10 met affilate marketing. Wij kunnen voor u productfeeds maken zodat u bij bijvoorbeeld cleafs of tradetracker aan affiliate marketing kunt doen.

Ben u beter of goedkoper dan uw concurrenten? Wij kunnen er voor zorgen dat uw producten van uw Magento webwinkel op vergelijkingssites komen te staan zoals beslist of vergelijken.nl

Wij kunnen uw bestaande voorraad-, boekhoud- en of administratie systemen aan uw Magento webwinkel koppelen. Zo heeft u minder omkijken en alle focus op de Magento webwinkel

Seo optimalisatie

Social media

Meten is weten

Je hebt niks aan een Magento webwinkel die niet gevonden wordt. Igento is zich hier bewust van, dus tijdens uw Magento training krijgt u ook een training om gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google. Meer dat 80% van de wereld die iets zoekt, doet dat via Google. Voor u de taak om hier bovenin te komen.

Social media is belangrijk voor uw marketing. Igento kan alle koppelingen in uw Magento webwinkel installeren. Elke pagina, elk product kan “ge-like-ed” worden. U kunt zelf uw virale video campagne in uw magento webwinkel zetten. Social media is belangrijk voor interactie met uw bezoekers en zorgt voor meer aankopen.

Meten is weten wordt er altijd gezegd en dat is precies wat Google analytics en Google webmaster tools doen. Wij kunnen dit in uw Magento webwinkel installeren zodat u alles van uw klant kan meten. Met deze gegevens kunt u de Magento webwinkel nog verder optimaliseren en uw concurrenten achter u laten.

Betaal systemen

Internationaal

1 stap checkout

Igento kan alle betaalsystemen integreren die u maar wilt hebben in uw Magento webwinkel.

Met uw Magento webwinkel internationaal. Igento kan uw Magento webwinkel in meerdere talen opleveren

Met de 1 stap checkout wordt het betaalproces in uw Magento webwinkel van 6 stappen verkort naar 1 stap.

Dit zijn nog lang niet alle mogelijkheden die Igento u aanbied op het gebied van Magento. Magento is open source en het grootste en beste webwinkel software systeem van dit moment. Er zijn hierdoor vele mogelijkheden met Magento. Graag horen wij uw wensen, zodat wij hierop in kunnen spelen.

Wilt u een vrijblijvende meer informatie ontvangen klik hier. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via:

T: 020-8100165
E: info@igento.nl

Laatste berichten

  • Nieuwe webshops Gardenimpressionsonline.nl en .be online
    De twee shops Gardenimpressionsonline.nl en Gardenimpressionsonline.be zijn deze week online gegaan en de nieuwste twee shops van de Loungeset.nl groep. Deze twee shops zijn volledig gericht op het merk Garden Impressions en opgezet in samenwerking met het merk om het volledige assortiment...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl