Over Igento

Igento over onsIgento is in 2007 opgericht door 3 jonge ondernemers. Zij kwamen zelf in aanraking met een webshop, omdat zij er zelf één zijn begonnen. Doormiddel van eigen ervaring en ontwikkeling zijn zij zich gaan verdiepen in Magento. Zij hebben toen hun eigen bestaande webwinkel overgezet naar Magento waarna het begon.

Magento van IgentoMagento webwinkel

De 3 ondernemers begonnen zelf Magento webwinkels te ontwikkelen en langzamerhand kwamen er telkens meer vrienden, familie en later ook buitenstanders vragen naar Magento webwinkels. Tegenwoordig levert Igento custom made Magento webwinkels met daarbij een gratis een professionele Magento training en een Seo zoekmachine marketing cursus.

Igento heeft als visie dat: wanneer uw webwinkel goed draait, dan gaat het met ons ook goed. Daarom geven wij standaard een Magento training en een Seo zoekmachine cursus, zodat u meteen goed van start kan gaan.

Presentatie websiteIgento Presentatie site

Igento heeft in opdracht van haar klanten verschillende presentatie websites gebouwd voor promotie doeleinde. Hierbij was het doel om klanten binnen te halen via specifieke presentatie sites die helemaal geoptimaliseerd waren voor Google.
Met de successen die wij hiermee behaald hebben, is aan ons het bewijs geleverd dat wij hier goed in zijn.

Hierna hebben wij besloten om naast de Magento webwinkels ook wordpress presentatie websites te maken en te leveren. Hierbij geven wij ook standaard een wordpress training en een Seo zoekmachine cursus, zodat u meteen goed van start kan gaan.

Igento Huisstijl en LogoHuisstijl en Logo ontwerp

Voor alle Magento webwinkels en WordPress presentatie websites hebben we logo’s en huisstijlen gemaakt en hier positieve reacties op gekregen. Klanten vinden het fijn dat wij samen een ontwerp maken en dat zij zelf veel invloed hebben. Door het specialisme van Igento en de emotionele input van de klanten voor de toekomst van haar bedrijf, komt er een perfecte mix uit.

YoungCapital
Ben jij op zoek naar interessante vacatures? YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

 

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl