Presentatie website

Igento biedt presentatie websites aan. Deze websites worden gebouwd met open source software wordpress. Of uw presentatie website nu voor prive doeleinde wordt gebruikt of commercieel dat maakt niet uit, de werking van de site is hetzelfde.

Gratis training

Igento wordpress en SEO trainingHet voordeel van een presentatie website bij Igento is dat u er direct een gratis training bij krijgt. Ten eerste een gratis training over uw eigen website. Hoe maak ik pagina’s, teksten, foto’s ect. aan? U hoeft dus geen dure bedrijven in te huren om uw site te beheren, dat kunt u heel gemakkelijk zelf.

Naast deze training over uw site geven wij u ook nog een training over (Google) SEO zoekmachine marketing. Het is natuurlijk de bedoeling dat uw site gevonden wordt op het internet en het liefst boven aan Google. Tijdens deze training leggen wij u uit hoe u dit voor elkaar krijgt. Dit is ook erg belangrijk voor de invullingen en de toekomst van uw website.

    Look and Feel

Igento look and feelIgento biedt u al een presentatie website vanaf € 500,- aan. Wij zullen dan eerst een afspraak maken om samen te bespreken wat de look and feel moet worden van uw website. In dit gesprek proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren van wat u wilt uitstralen met uw website. Zeker voor bedrijfspagina’s is dit erg belangrijk, omdat uw website vaak de eerste indruk geeft bij uw klanten. Zij zoeken vaak eerst de site op om zich in uw bedrijf te verdiepen.

Logo en Huistijl

Igento Huisstijl en logo

Wij kunnen voor uw presentatie website een logo en huisstijl maken. Een logo en huisstijl is erg belangrijk, omdat dit uw uitstraling is naar de buitenwereld voor de komende jaren. Igento is zich hiervan bewust en levert u verschillende ontwerpen, zodat u zelf kan bepalen welke richting u op wilt met uw design.

Uw eigen presentatie site

Graag maken we met u een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via: info@igento.nl, bellen naar 020-8100165 of u kunt rechts uw naam en nummer achterlaten en dan bellen wij u terug.

Laatste berichten

  • Multishop 4seasonsoutdooronline.be en .nl online
    De Multishop 4seasonsoutdooronline.nl en 4seasonsoutdooronline.be is vandaag online gegaan. De multishop hoort bij de groep van Fooss.nl en Loungeset en is een niche shop voor de verkoop van 4 Seasons Outdoor producten. Op de webshop worden dan ook alleen producten...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Conradstraat 8C
1018NG Amsterdam
Telefoon: 020-8100165

www.igento.nl
info at igento.nl