Referenties

Magento webshop

Shopfirstofaugust.com

Voor Shopfirstofaugust.com was het design zéér belangrijk. Het gebruik van visuele beelden in combinatie met typografie staat hierin centraal. Het design van de webswinkel is tevens doorgetrokken naar het blog Firstofaugust.com. De integratie van het blog in de webwinkel was tevens zeer belangrijk. Op de homepage van de webwinkel worden de eerste drie berichten van het blog getoond en op het blog staat een koppeling naar de shop.

 

 

 

 

 

Igento heeft ons erg geholpen met onze webwinkel. Dit is onze tweede webwinkel voor Directondergoed.nl en zijn erg blij dat we zijn overgestapt op een Magento webwinkel van Igento. Hiervoor hebben we een webwinkel laten maken door een “specialist” via – via, je kent het wel. Deze webwinkel liep op een software wat hij zelf had geschreven. Het was een totale ramp en we hMagento webshopebben er ook nog eens veel te veel voor betaald. We konden er niks mee, zelfs geen nieuwsbrieven of kortingscodes maken. Echt weg gegooid geld dus.

Toen zijn we ons gaan verdiepen in verschillende webwinkel software en kwamen er snel achter dat Magento het beste is van dit moment. Open source en helemaal toegespeeld op een webwinkel die goed gevonden moet worden in zoekmachines en erg gebruiksvriendelijk.

We zijn bij verschillende bedrijven langs gegaan en we hadden zelf het beste gevoel bij Igento. Hun persoonlijke aanpak vond ik echt fijn. Je voelt echt dat ze met je meedenken en dat je alle aandacht krijgt. Ze zijn beslist niet duur als ik dat vergelijk met andere bedrijven waar ik ben geweest. Naast de prijs krijg je ook erg veel service zoals een uitgebreide Magento cursus en een SEO zoekmachine marketing training. Ik sta nu zelfs met onder anderen het woord ondergoed bovenaan bij Google.

Igento helemaal top!

Directondergoed.nl

————————————————

carnavalskledingonline

Via een kennis van mij ben ik bij Igento gekomen. Ik wist al dat het een Magento webwinkel moest worden en hij vertelde mij over Igento. Het zijn jonge ondernemers die weten waar ze het over hebben en je graag goed op weghelpen. Zo kreeg ik direct een uitgebreide cursus over mijn webshop, zodat ik voortaan alles zelf kan doen. Heel slim, scheelt hun weer werk en mij in de portemonnee. Ook kreeg ik meteen een cursus over zoekmachine marketing, waar Google op let, hoe je snel boven aan kan komen enz. nou dit hebben zij goed gedaan volgens mij, want tijdens carnaval had ik het druk haha.

Coen ontzettend bedankt! Igento ik ben super tevreden

Carnavalskledigonline.nl

————————————————

directunderwearIgento ik ben jullie zéér dankbaar hoe juldirectunderwearlie mijn shops in elkaar hebben gezet. Ik heb Directunderwear.nl/.com/.de en unterwaeschekaufen.de. Al deze magento webwinkels zijn aan elkaar gekoppeld. Als iemand in Nederland besteld, dan wordt ook automatisch de voorraad in Duitsland aangepast echt ideaal. Ik ben erg tevreden over de one step Check-out en de hele look and feel met conversie verhogende knoppen. Igento heel erg bedankt, ook voor jullie gratis adviezen en tips.

Ga zo door jongens!

Directunderwear.nl/.com/.de

Nieuwe webshops Gardenimpressionsonline.nl en .be online

Gardenimpressions

Multishop 4seasonsoutdooronline.be en .nl online

4 Seasons Outdoor

Belgische webshop Tuinstoelen.be online

tuinstoel

Loungesets.be online

Loungesets.be online

Webshops Parasolsonline.nl en Parasolsonline.be online

parasols online

Tuinmeubelenonlinestore.nl is vandaag gelanceerd

tuinmeubelen

Laatste berichten

  • Tuinmeubeltrends 2019
    Tuinmeubeltrends 2019 De trend tegenwoordig is dat iedereen een chic terras wil creëren in de tuin. Het is belangrijk dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ben jij ook benieuwd welke kleuren, modellen en materialen er komend seizoen veel terugkeren? Lees...
    Read more

Contact gegevens

Igento
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden


www.igento.nl
info at igento.nl